39584
13:47 29.082023

В обласному центрі Закарпаття відбулися змагання зі швидких шахів

Спорт 1554

26 серпня у готельному комплексі «Емігранд» відбувся відкритий чемпіонат Ужгорода зі швидких шахів. Турнір проходив за швейцарською системою в 7 турів (контроль часу – 10 хв. на партію з додаванням 5 сек. за хід).

Оскільки турнір носив характер відкритого, то крім ужгородців в турнірі взяли участь гості нашого міста – представники Мукачева, Миколаївської, Чернігівської та Івано-Франківської областей. Всього змагалося 26 учасників, серед яких 4 майстри та 12 кандидатів у майстри спорту з шахів.

Набравши 6 очок із 7 можливих перемогу здобув майстер спорту із м. Калуш – Валентин Прокоф’єв. На пів очка відстав предстаник Миколаєва – кмс Денис Рахмангулов (5,5 очка). Третє місце виборов ужгородець кмс Олександр Подгорнов (5 очок). Призові 4 та 5 місця вибороли мм Юрій Довжик та кмс Михайло Балога (5очок).

Серед жінок призом відзначено Даріелу Ростовську, серед ветранів призові місця вибороли Михайло Бемак, Володимир Рижонков та Степан Стерчо. У дітей трійка призерів – Михайло Кормош, Павло Митровцій та Олексій Янєв.

Організатори і учасники турніру висловлюють щиру подяку ЗСУ за можливість проводити спортивні змагання.

Семен НАЙГЕБАВЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах