ko.net.ua

В обласному центрі Закарпаття відбулися змагання зі швидких шахів

26 серпня у готельному комплексі «Емігранд» відбувся відкритий чемпіонат Ужгорода зі швидких шахів. Турнір проходив за швейцарською системою в 7 турів (контроль часу – 10 хв. на партію з додаванням 5 сек. за хід).

Оскільки турнір носив характер відкритого, то крім ужгородців в турнірі взяли участь гості нашого міста – представники Мукачева, Миколаївської, Чернігівської та Івано-Франківської областей. Всього змагалося 26 учасників, серед яких 4 майстри та 12 кандидатів у майстри спорту з шахів.

Набравши 6 очок із 7 можливих перемогу здобув майстер спорту із м. Калуш – Валентин Прокоф’єв. На пів очка відстав предстаник Миколаєва – кмс Денис Рахмангулов (5,5 очка). Третє місце виборов ужгородець кмс Олександр Подгорнов (5 очок). Призові 4 та 5 місця вибороли мм Юрій Довжик та кмс Михайло Балога (5очок).

Серед жінок призом відзначено Даріелу Ростовську, серед ветранів призові місця вибороли Михайло Бемак, Володимир Рижонков та Степан Стерчо. У дітей трійка призерів – Михайло Кормош, Павло Митровцій та Олексій Янєв.

Організатори і учасники турніру висловлюють щиру подяку ЗСУ за можливість проводити спортивні змагання.

Семен НАЙГЕБАВЕР