39679
13:07 6.092023

Гравець та тренер «Хуста» потрапили до збірної 6-го туру Першої ліги України

Спорт 1189

SportArenа назвала символічну збірну шостого туру Першої ліги України з футболу сезону 2023/24.

До 11-ки найкращих потрапив нападник закарпатської команди Владислав Борисенко. А очолив символічну збірну туру коуч «Хуста» Володимир Циткін. Ось що про них пишуть:

Нападник Владислав Борисенко (ФК «Хуст»)

Після втрати братів Луцівих у нападі дебютантів Першої ліги – ФК «Хуст» – з’явилася грандіозна проблема. Щоб її вирішити, закарпатський колектив навіть відмовився від звичної гри в два нападники. А фланговий півзахисник Борисенко почав виконувати роль центрфорварда, звісно, з певним акцентом, зважаючи на свій ігровий профайл і стиль. У матчі з «Поділлям», у розпорядженні якого низка досвідчених оборонців, Владислав зумів проявити себе в атаці. Стартувавши на довгий пас Іванова, він відкрив рахунок у матчі – і це був дебютний гол хустян у Першій лізі. Борисенко надалі багато працював попереду, шукав м’яч, відкривався – його внесок у першу перемогу ФК «Хуст» після підвищення в класі можна назвати значним.

Тренер туру – Володимир Циткін (ФК «Хуст»)

ФК «Хуст» пробився у Першу лігу через плей-офф, у першому ж сезоні серед професіоналів. Але вже після початку дебютного сезону на такому рівні клуб втратив відразу чотирьох провідних гравців, не маючи можливості комплектуватися готовими та статусними майстрами. А от «Поділля», навпаки, запросило низку досвідчених виконавців і буквально напередодні виїзду на Закарпаття дозаявило воротаря національної збірної Казахстану з УПЛ – Непогодова. Тим не менш, ФК Хуст зумів на старті ошелешити суперників своїми голами, потім якісно відіграв на контратаках, зв’язавши провідних гравців хмельничан у боротьбі. Навіть красивий гол Болденкова в кінці не похитнув першу історичну перемогу ФК «Хуст» у Першому дивізіоні.

Загалом символічна збірна туру має такий вигляд:

Зазначимо, що в рамках 6-го туру Першої ліги України «Хуст» на своєму полі здолав хмельницьке «Поділля» (2:1). Наразі представники Срібної землі займають восьме місце (4 очка) в групі А. Наступний поєдинок підопічні Володимира Циткіна зіграють 10 вересня на виїзді проти «Ниви» (Бузова).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах