39711
18:15 9.092023

В Ужгороді вшанували кращих спортсменів області

Спорт 3168

В атріумі обласної ради відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту, за участю керівників області, депутатів облради, спортсменів та їх тренерів. Цьогоріч 35 закарпатським спортсменам присвоєно спортивні звання «Майстер спорту міжнародного класу» та «Майстер спорту України». Крім того, відповідно до рішення комісії з питань призначення винагород у різних видах спорту відзначено 307 номінантів – 211 спортсменів та 96 їхніх тренерів.

Володимир Чубірко подякував спортсменам і їх тренерами, які у надскладний час прославляють нашу державу та рідний край на високих спортивних щаблях Європи і світу, за патріотизм, особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в області, професіоналізм. Спікер облради вручив відзнаки кращим спортсменам краю.

Грамотами облради нагороджено: старшого тренера-викладача відділення з фехтування Закарпатської обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Закарпатської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України Сергія Горецького, виконувача обов’язків директора Комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа Тячівської міської ради Закарпатської області» Ганну Кельнер, викладача Комунального закладу вищої освіти «Академія культури і мистецтв» Закарпатської обласної ради, 19-разову чемпіонку України, чемпіонку Європи, багаторазову чемпіонку змагань різних рівнів Вероніку Мишко, тренера-викладача відділення з волейболу пляжного Обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Спартак» з ігрових видів спорту Михайла Скукіса, директора Комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа Холмківської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області» Дмитра Смагіна.

Подяку обласної ради оголошено: тренеру-викладачу відділення з тенісу настільного серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та порушенням розумового і фізичного розвитку Обласної дитячо-юнацької спортивної школи осіб з інвалідністю Ользі Дзьомі, старшому викладачу кафедри фізичного виховання Державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет» Шандорові Ковачу, тренеру-викладачу відділення з футболу Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з футболу Крістіні Костевці, тренеру-викладачу відділення з важкої атлетики Великоберезнянської дитячо-юнацької спортивної школи Великоберезнянської селищної ради Ужгородського району Іванові Опаленику, тренеру-викладачу відділення з гірськолижного спорту Ясінянської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву із зимових видів спорту Закарпатської обласної ради фізкультурно-спортивного товариства «Україна» Василеві Теличуку.

Відтак разом із головою ОВА Віктором Микитою вручили грошові винагороди спортсменам за участь у чемпіонатах світу та призерам європейських чемпіонатів і Кубків з олімпійських та неолімпійських видів спорту, а також їх тренерам. У ході заходу депутат облради, президент Федерації гандболу Закарпаття Олександр Ледида та депутат облради, голова Асоціації Закарпаття Іван Дуран вручили почесні спортивні звання майстра спорту окремим закарпатським спортсменам.

Про це повідомляє Закарпатська обласна рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах