ko.net.ua

У Берегові відбулося спортивне свято

Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури та спорту.

Вітаємо всіх хто живе з повагою до фізичної культури та спорту! Нехай фізична активність і спорт завжди будуть вірними супутниками та джерелом незабутніх вражень та досягнень! Бажаємо міцного здоров’я, великої удачі, наполегливості, наснаги заради нових спортивних успіхів на континентальних та світових аренах!

З нагоди свята та з метою популяризації спорту й утвердження здорового способу життя в населених пунктах району провели низку спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів, майстер-класів, олімпійських уроків тощо.

Учора на Берегівському стадіоні «Дружба» відбулося свято в рамках традиційного спортивно-виховного заходу «Всеукраїнський олімпійський урок», який проводиться з метою сприяння розвитку олімпійського руху в Україні, пропаганди здорового способу життя, залучення до занять фізичною культурою і спортом більшої кількості учнівської молоді.

На учасників чекали активна руханка та забіг, спортивні локації з футболу, волейболу, тенісу, греко-римської боротьби, боксу, дзюдо, тощо.

Про це інформує Берегівська районна військова адміністрація.