39726
11:31 10.092023

В Ужгороді влаштували видовищний спортивний івент

Спорт 2726

«Strong Race» – забіг відстанню 7 км, який включає в себе подолання 15 різноманітних перешкод. Цей захід, який відбувся 9 вересня на різних локаціях міста, має на меті популяризувати програму підготовки населення до національного спротиву.

Випробувати свої сили виявили бажання як професійні спортсмени, так і аматори. Незважаючи на статус суперників, учасники допомагали один одному на важких відрізках дистанції. На шляху до фінішу бігунам довелося пройти 15 виснажливих перешкод. Учасники повинні були перелізти через високу дерев’яну конструкцію і вантажівку; проповзти під колючим дротом і колесами; перенести на собі важкі мішки, каміння та каністри; перетягнути і перекинути колеса; кинути спис; піднятися вгору по канату; здійснити медвежу ходу; пройти через болотяний і водяний відрізки траси.

Розуміючи, що рівень підготовки учасників різний, організатори підготували альтернативу проходженню перешкод. Ті, кому було не до снаги виконати ту чи іншу вправу, могли здійснити «берпі» (віджимання та стрибки вверх) і йти далі.

Найвправнішим уже традиційно виявився Артур Гергардт (його показник – 31 хв. 4 сек.). Другим серед чоловіків був Антон Тарасіч (33 хв. 39 сек.), а третім дістався фінішу Іван Марчишак (36 хв. 38 сек.). Серед жінок перемогу святкувала Любов Ткаченко (її час – 49 хв. 11 сек.). Друге місце зайняла Габріелла Бонь (49 хв. 12 сек.), а третє – Вікторія Сакаль (52 хв. 52 сек.).

Оскільки спортивний захід мав благодійну мету, то всі зібрані гроші будуть передані на потреби Збройних сил України. До слова, на весняному «Strong Race» вдалося зібрати кошти для придбання автомобіля військовим.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах