39865
12:10 15.092023

На Мукачівщині провели обласний дитячий футбольний турнір

Спорт 1675

13 вересня на базі МФА, що в с. Дерцен Мукачівського району, відбувся масштабний турнір з футболу «Кубок МФА» серед гравців 2011 та 2012 р.н. (U-12, U-13).

У кожній з двох вікових груп змагалися по 8 команд.

У категорії U-12 грали МФА (Мукачево), СДЮСШОР (Ужгород), ДЮСШ (Виноградів), «Єдність» (Страбичово), Минай, «Севлюш» (Виноградів), ФСТ «Україна» (Ужгород) та «Карпати» (Чинадієво). Згідно регламенту змагань, команди, які посіли перше та друге місця в своїх групах, грали за перше та третє місце на турнірі.

У грі за «бронзу» зійшлися друга команда групи А ДЮСШ Виноградів та «Ракошино», яке за додатковими показниками стало другою в групі В. Сильнішими виявилися вихованці Івана Білака з виноградівської ДЮСШ, які здолали ракошинських однолітків з рахунком – 2:1.

А за титул переможця в цій віковій категорії змагалися ужгородський СДЮСШОР та МФА. Єдиний гол ужгородців визначив долю матчу, тож відповідно вони й стали переможцями у категорії U-12.

У віковій категорії U-13 змагалися: ДЮСШ (Перечин), ДЮСШ (Виноградів), «Севлюш» (Виноградів), «Карпати» (Чинадієво), ФСТ Україна (Ужгородський р-н), СДЮШОР (Ужгород), АФ «Минай» та МФА (Мукачево).

У групі А за додаковими показниками МФА обійшов ужгородський СДЮСШОР, який за перше місце боровся з виноградівськими «Севлюшем». Переможцем стали саме вихованці Адріана Пуканича з «Севлюша». У матчі за третє місце мукачівські «академіки» здолали «Минай».

Усі учасники змагань отримали медалі, а призери та переможці кубки. Також було визначено кращих гравців у різних номінаціях, повідомляє МФА.

У віковій категорії U-12 кращими стали:

– воротар – Олександр Екснер («Ракошино»);

– захисник – Віктор Югас (СДЮСШОР Ужгород;

– півзахисник – Михайло Чонговай (ДЮСШ Виноградів);

– нападник – Андріан Краснай (МФА Мукачево);

– гравець – Владислав Пахомов (СДЮСШОР Ужгород).

У віковій категорії U-13 серед кращих:

– воротар – Марк Ковальчин (АФ «Минай»);

– захисник – Антон Юрченко (СДЮСШОР Ужгород);

– півзахисник – Нікіта Тимченко (МФА Мукачево);

– нападник – Артем Реплюк («Севлюш» Виноградів);

– гравець – Тимофій Кость («Севлюш» Виноградів).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах