40030
16:08 26.092023

Двоє гравців «Хуста» потрапили до збірної 9-го туру Першої ліги України

Спорт 1651

SportArenа назвала символічну збірну девятого туру Першої ліги України з футболу сезону 2023/24.

До 11-ки найкращих потрапили півзахисники закарпатської команди Володимир Шевчук і Назар Приходько. Ось що про них пишуть:

Центральний півзахисник – Володимир Шевчук (ФК «Хуст»)

Матч проти «Металіста» був надзвичайно принциповим і для «Хуста», і для братів Луцівих, і для розподілу місць у нижній частині турнірної таблиці. Виграти його в своєму обласному центрі для хустян означало рішуче відштовхнутися від групи аутсайдерів. Незважаючи на те, що в харків’ян підібрані якраз досить якісні півзахисники, в середній лінії підопічні Циткіна діяли сильно. Як той же Шевчук: це він видав передачу на Приходька, який почав результативну атаку. Потім сам встиг своєчасно підключитися до атаки й забити. Виконував великі обсяги робіт, постійно брав участь у комбінаційній грі.

Лівий півзахисник – Назар Приходько (ФК «Хуст»)

Поставимо Назара ліворуч, маючи на увазі його всюдисущість і хорошу роботу лівою ногою. Його техніка, потужний удар і хороше бачення поля прислужилися хустянам в ужгородському матчі з «Металістом». Це Приходько, отримавши м’яча в глибині поля, видав рейд із шикарним дальнім ударом і відкривши рахунок. Також Назар запресингував Дігтяря та вистелив гольову передачу на Борисенка під третє взяття воріт харків’ян. Це – перша розгромна перемога ФК «Хуст» після підвищення в класі.

Загалом символічна збірна туру має такий вигляд:

Додамо, що найкращим молодим гравцем туру визнали Володимира Шевчука, а кращий гол туру на рахунку Назара Приходька.

Наразі «Хуст» займає четверте місце в турнірній таблиці групи А (в активі команди 11 очок). Наступний матч закарпатці зіграють 1 жовтня вдома проти львівських «Карпат».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах