40071
11:47 1.102023

Ужгородські «Карпати» обіграли команду з Хмельницького

Спорт 1194

30 вересня закарпатський ГК на «Карпати-Арені» (с. Барвінок Ужгородського району) зіграв свій другий поєдинок жіночої Суперліги України з гандболу сезону 2023/24.

Цього разу нашій команді протистояв «ДЮСШ №1 – ХНУ», яка попередній сезон завершила на останній, 6-й, позиції турнірної таблиці. Та легким цей матч для «карпатівок» не назвеш. Гості чинили гідний опір і навіть мали шанси на позитивний результат. Більшу частину першої 30-хвилинки на майданчику була рівна боротьба і тільки незадовго до перерви господарки змогли відірватися на чотири м’яча (16:12).

На початку другої половини зустрічі «Карпати» збільшили свою перевагу до дев’яти точних «пострілів» (23:14) і здалося, що наші гандболістки спокійно доведуть справу до перемоги. Однак серія помилок в обороні та нападі призвела до того, що на 56-й хв. суперниці підібралися на відстань двох голів (27:29) і кінцівка вийшла напруженою. Благо, що фінальна частина гри таки була за ужгородками, які в підсумку й здобули звитягу (33:29).

Вагомий внесок у перемогу своєї команди зробили Дар’я Кот (7 м’ячів), Владислава Слободян (6), Аліса Петрів (5), Ольга Макаренко (3), Валерія Нестеренко (3), Анастасія Полєтаєва (3), Каріна Колодюк (3), Анна Гававка (2) і Анастасія Свистак (1).

Отож «Карпати» стартували із 100-відсотковим показником і з оптимізмом дивитимуться у наступні тури. Боротьба буде нелегкою, але шанси на підсумковий успіх є.

Нагадаємо, що в стартовому поєдинку Суперліги колектив Бориса Петровського переміг чинних чемпіонок – гравчинь львівської «Галичанки».

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах