40100
15:33 4.102023

Легкоатлетична спартакіада ЗПФК: спорт, що об'єднує серця і долає бар'єри

Спорт 4350

Легкоатлетична спартакіада – це свято спорту, яке не лише об’єднує молодь, але й спонукає до досягнення великих висот у фізичній активності та спорті. Ця що захоплює подія вже неодноразово викликає зацікавленість серед молоді та викладацького колективу ЗПФК, яка дає можливість молоді продемонструвати свою фізичну силу, витривалість та спортивні навички перед великою аудиторією.

Це не лише спортивні змагання, а також можливість для молоді навчитися важливим життєвим навичкам, таким як цілеспрямованість, самодисципліна та командна робота. Учасники змагаються за нагороди та почесні звання, але й набувають друзів, розвивають спортивний дух і стають частиною великої спортивної спільноти.

Наприкінці вересня на стадіоні “Карпати” (смт Дубове) відбулася традиційна легкоатлетична спартакіада ЗПФК 2023, де молодь змагалася у різних видах легкої атлетики, включаючи біг, стрибки у довжину, метання гранати, естафетний біг.

Змагання пройшли у дружній та що надихає атмосфері, де всі учасники проявили велике прагнення до перемоги. Протягом цього дня здобувачі освіти вели жваву спортивну боротьбу, де кожен сантиметр і кожна секунда важливі, оскільки вони впливали на їхнє місце та нагороди. Судді старанно фіксували та оцінювали результати кожного учасника легкоатлетичної спартакіади, готуючись визначити найкращих спортсменів серед здобувачів освіти і вручити їм заслужені нагороди.

У результаті змагань визначено командну першість серед груп учасників:

І місце – група П-138 (наставник групи Леспух О.М.);

ІІ місце – група Е-140 (наставник групи Ціпіньо Ю.М.);

ІІІ місце – група Б-142 (наставник групи Рарич І. М.).

Оргкомітет Закарпатського політехнічного фахового коледжу щиро вдячний усім учасникам спартакіади та висловлює побажання миру, здоров’я та успіхів у всіх життєвих справах. Нехай ця спартакіада продовжує надихати молодь на досягнення та здорового способу життя.

Нехай ці змагання залишаться в пам’яті завдяки тому, що, попри різні виклики, пов’язані з російською агресією, молодь має можливість брати участь у подібних заходах, завдячуючи героїзму та мужності наших захисників. Слава ЗСУ!!! – розповідає Юрій Ціпіньо.

Вітаємо переможців та призерів змагань!

Олена БОДНАР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини