40148
13:05 5.102023

Закарпатський футболіст відзначився дебютним голом у чемпіонаті Польщі

Спорт 1929

Мова йде про атакувального півзахисника Сергія Булецу, який нинішній сезон на правах оренди проводить у «Заглембє» (Любін).

Фото ФК «Заглембє»

У десятому турі польської Екстракляси «Заглембє» на виїзді протистояв «Гурніку» (Забже). Гості продемонстрували хорошу реалізацію моментів і здобули перемогу з рахунком 0:2. Сергій Булеца розпочав гру в старті й на 36-й хв. відзначився результативним ударом. А вже в перерві українець був замінений.

Загалом у Екстраклясі Сергій взяв участь у восьми поєдинках (провів на полі 405 хв.). Окрім забитого м’яча також віддав три результативні передачі.

У десяти матчах чемпіонату «Заглембє» набрав 19 очок і розташувався на п’ятій сходинці турнірної таблиці. Відставання від лідера складає всього три очка. Наступний поєдинок команда Сергія Булеци зіграє 7 жовтня вдома проти «П’яста» (Гливиці).

Зазначимо, що права на закарпатського півзахисника належать київському «Динамо». Та за гранда українського футболу в офіційних поєдинках Сергій ще не дебютував. На дорослому рівні грав за «Дніпро-1» та луганську «Зорю».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах