40154
12:57 6.102023

Ужгородські гандболісти поступилися одеситам

Спорт 4146

5 жовтня у Броварах стартував 2-й тур української Суперліги з гандболу серед чоловічих команд сезону 2023/24.

ГК «Карпати-ШВСМ» (Ужгород) зустрічався з ГК «Одеса». Срібний призер минулого сезону вважався фаворитом протистояння і цей статус команда Євгена Марченка підтвердила грою та результатом.

Якщо на стартових хвилинах гри закарпатцям ще удавалося на рівних протистояти «Одесі», то в другій частині першого тайму номінальні гості додали і відірвалися на відстань чотирьох м’ячів (14:18). Після перерви «карпатівці» намагалися переломити хід зустрічі, але їм це не вдалося. Одесити впевнено оборонялися й ефективно атакували, завдяки чому здобули звитягу. Підсумковий рахунок зустрічі 28:36.

У складі закарпатського ГК закинутими м’ячами відзначилися: Ярослав Феєр (9), Станіслав Кириленко (6), Олександр Польогкий (5), Василь Снігур (4), Дмитро Гарбар (3), Сергій Джурак (1). Найбільше результативних атак за команду-переможницю завдав Денис Саварин (10).

Попереду в «Карпат-ШВСМ» три гри. 6 жовтня колектив Ростислава Ланевича зіграє із запорізьким «Мотором», 7 жовтня протистоятиме «ХНУ -ДЮСШ 1» (Хмельницький), а 8 жовтня зустрінеться з «Ізмаїлем».

Нагадаємо, що в рамках 1-го туру української Суперліги «Карпати-ШВСМ» (Ужгород) здобули одну перемогу та зазнали двох поразок.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах