40198
15:57 11.102023

У Мукачеві провели всеукраїнські змагання з великого тенісу

Спорт 2181

Минулого вікенду в місті над Латорицею за сприяння Федерації тенісу України та підтримки Мукачівської міської територіальної громади та Мукачівської громадської організації «Корт» відбувся всеукраїнський рейтинговий тенісний турнір «Кубок Мукачева».

Участь в змаганнях взяли понад 30 дітей з Києва, Львова, Харкова, Одеси, Херсона. Брали участь в турнірі і вихованці Закарпатської школи тенісу з Мукачева, Ужгорода, Тячева та Хуста. Юнаки та дівчата змагались у віковій категорії до 14 років (U-14).

Переможцем серед хлопців став спортсмен зі Львову Антон Талама, друге місце зайняв вихованець Мукачівської школи тенісу Владислав Братюк. Півфіналістами стали Олег Лещух (Львів) та Глеб Фільчаков (Харків).

Серед дівчат переможницею стала Єлізавета Завадяк (Ужгород), друге місце посіла спортсменка з м. Львів Юстина Чижмар. Півфіналістами серед дівчат стали Єва Михальська (Харків) та Софія Бобровська (Северодонецк).

Надзвичайно приємно, що в нелегкі часи в державі діти мають можливість позмагатись, адже турніри — це, в першу чергу, можливість набуття важливого досвіду гри, нова мотивація до тренувань та розвитку.

Турнір аналогічного характеру, але вже в молодшій віковій категорії до 12 років (U-12), буде проводитись в м. Мукачево 14-15 жовтня 2023 року, повідомляє Мукачівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах