40229
17:15 14.102023

На своєму полі хустяни зазнали поразки

Спорт 1624

Відбулось це 14 жовтня у рамках 12-го туру Першої ліги України з футболу сезону 2023/24. Суперником ФК «Хуст» була чернівецька «Буковина».

Нещодавно команда Володимира Циткіна випала з топ-5 групи А і тепер знову хоче туди повернутися. Перемога над чернівчанами наближала б хустян до цієї мети, однак взяти три очка закарпатцям не вдалося.

У середині першого тайму господарі поля створили чотири небезпечні моменти, але з реалізацію було не все гаразд. Удари Назара Приходька та Миколи Пилипа парирував голкіпер, а Ігор Тихненко злету пробив вище воріт. Минуло декілька хвилин і Назар Приходько вдруге потурбував Владислава Закорського, та цього разу за гостей зіграла поперечина. Чернівчани ж загрожували воротам хустян на 11-й та 41-й хвилинах, проте дальні удари Василя Палагнюка і Романа Бодні зупинив Ігор Левченко.

На початку другої 45-хвилинки хустяни могли вийти вперед, але голкіпер команди-гостей не дозволив цього зробити. Спочатку 35-й номер «Буковини» парирував удар Ігоря Тихненка з гострого кута, а потім зупинив удар у дотик Владислава Борисенка. Не реалізувавши жоден із перерахованих моментів, на 65-й хв. господарі пропустили (автором результативного удару став Роман Бодня).

Закарпатці не тільки не вирівняли становище, а через п’ять хвилин пропустили вдруге. Відбулось це після помилки оборонців, якою скористався Фарасєєнко: Віталій перехопив м’яч, протягнув його до штрафного майданчика, віддав на Василя Палагнюка і той переправив круглого у ворота (0:2).

На 86-й хв. Василь Василинець заробив пенальті, яке реалізував Вадим Мердєєв, розвівши голкіпера і м’яч по різним кутам воріт (1:2). Та відігратися хустянам не вдалося. Ба більше, наприкінці гри господарі могли пропустити втретє, але Ігор Левченко взяв прицільний удар Богдана Духоти.

У підсумку перемога «Буковини» – 1:2. Це третій матч поспіль у якому команда Володимира Циткіна зазнала поразки. Далі в представників Срібної землі виїзна гра з волочиським «Агробізнесом», який іде на п’ятому місці турнірної таблиці.

Інші поєдинки 12-го туру:

«Агробізнес» (Волочиськ) – «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський) – 1:1,

«Нива» (Тернопіль) – «Нива» (Бузова) – 2:0,

15 жовтня (неділя)

12:00. «Карпати» (Львів) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ),

15:00. «Поділля» (Хмельницький) – «Металіст» (Харків).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Cімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді „ВЕЛО-ЛІДЕР” вже традиційно відбудеться 11 травня 2024 року в Боздошському парку Ужгорода
19:28
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбулась на території трьох районів краю. Фото
15:47
60 тисяч працюючих закарпатців мають оцифровані трудові книжки
14:33
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
У Патрульній поліції Закарпатської області створять новий відділ
12:41
На Хустщині для старшокласників організували триденні польові збори. Фото
11:34
Українці можуть оформити пенсію онлайн
11:02
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
Всі новини