ko.net.ua

Мукачівці посіли призові місця на шаховому фестивалі в Угорщині

Масу вражень отримали вихованці Мукачівського ЦДЮТ від чергового закордонного шахового фестивалю в угорському місті Кішварда. У програмі змагань було 4 турніри.

Серед наймолодших не було рівних Владиславу Матюшкину, який з абсолютним результатом – 7 очок з 7 можливих – впевнено завоював почесний Кубок. На другому місці наш першокласник Дмитрик Бабинець, який швидко прогресує і вже не вперше показує хорошу гру і відмінний результат. Серед дівчат третє місце посіла – Доротея Галас.

У турнірі 15-річних відмінний результат показав Михайло Шелельо (6,5 з 7), на другому місці дебютант подібних змагань Максим Волошин. Кращою серед дівчат стала мукачівка – Маргіта Кароліна, «срібло» здобула також вихованка ЦДЮТ – Поліна Цігвінцева.

В категорії найстарших дітей домінували також наші вихованці. Кубок із абсолютним результатом 7 із 7 завоював Ілля Маслей. Його брат Василь здобув срібну нагороду. А старша сестричка Марія виборола кубок серед дівчат. Третє місце тут посів Влад Дужарь.

А керівник гуртка Ніколетта Роман завоювала «срібло» серед представниць прекрасної статі і високе четверте загальне місце.

У підсумку мукачівці здобули у 4 турнірах — 13 медалей різного гатунку та 5 Кубків, а також безцінний досвід, повідомляє Мукачівська міська рада.