40524
15:24 9.112023

Головний тренер ГК «Карпати» (Ужгород) Борис Петровський: «Уся боротьба ще попереду»

Спорт 1551

Ужгородські «Карпати» ділять з «КОСФК» лідерство в турнірній таблиці української Суперліги з гандболу. Головний тренер ужгородок Борис Петровський в коментарі для сайту ФГУ оцінив ситуацію в чемпіонаті.

Нагадаємо, у чотирьох матчах з’їзного туру в Києві «Карпати» перемогли миколаївський «Реал», криворізький «ДонДУВС-ДЮСШ 4» та «КОСФК» з Київщини, зазнавши єдиної поразки від столичного «Спартака». Наступний тур чемпіонату стартує іграми 9-11 листопада у Львові. Зокрема відбудеться поєдинок між «Карпатами» та чинним чемпіоном «Галичанкою».

Борис Петровський, головний тренер команди «Карпати»:

Про підсумки туру в Києві

«По-перше, я би сказав, що я вдячний своїй команді, тому що дівчата бились в усіх іграх. Ми намагались грати в швидкий гандбол. З усіма нашими втратами: не було Дар’ї Кот, декілька дівчат після хвороби – Владислава Слободян, Аліса Петрів. Ми тримали темп, грали агресивно. Можна сказати, що ми гідно виглядали.

Шкода, що втратили очки у матчі проти київського «Спартака». Вони чудово грали, але у нас було багато проблем: в захисті, з відсотком у воротарів, і з реалізацією. Підлаштуватись під цю команду дуже важко було, тому що вона фізично сильна: високі дівчата, які чітко блокували, або закривали блоком ворота, і воротар нас очікував. У нас було багато вилучень. У підсумку, нам не вистачило часу, аби наздогнати.

Я радий, що команда фізично витримала. Зараз основне – відновитися перед грою проти «Галичанки». Бо «Галичанка» відпочивала, зігравши польську гру. У них є час підготуватися, а у нас ще гра в чемпіонаті Угорщини, після чого буде важке нічне повернення».

Про кадрові втрати

«Травмувалась Каріна Колодюк. Відсутність Кот та Колодюк – це для нас важкі втрати».

Про ситуацію у турнірній таблиці

«Турнірна таблиця показує сьогоднішні реалії. Уся боротьба ще попереду. Система чемпіонату зараз у нас така, що після основного раунду потім буде визначена четвірка, і в цій четвірці будуть розігрувати медалі. Команди будуть зібрані близькі за рівнем. Я думаю, уся інтрига попереду».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Cімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді „ВЕЛО-ЛІДЕР” вже традиційно відбудеться 11 травня 2024 року в Боздошському парку Ужгорода
19:28
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбулась на території трьох районів краю. Фото
15:47
60 тисяч працюючих закарпатців мають оцифровані трудові книжки
14:33
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
У Патрульній поліції Закарпатської області створять новий відділ
12:41
На Хустщині для старшокласників організували триденні польові збори. Фото
11:34
Українці можуть оформити пенсію онлайн
11:02
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
Всі новини