40644
13:45 22.112023

Желько Любенович:«Мене дуже тепло зустріли на Закарпатті та йде гарний робочий процес»

Спорт 1382

Новий головний тренер «Миная» Желько Любенович поділився враженнями від першого знайомства з командою та висновками після двостороннього матчу, який закарпатці провели днями у Середньому.

«В першу чергу хочу подякувати керівництву, яке створило для мене комфортні умови для тренувань. Мене дуже тепло зустріли на Закарпатті та йде гарний робочий процес – це приємно», – зробив короткий відступ від питань прес-аташе пан Желько.

– Яким ви побачили «Минай»? Що це за команда для Вас особисто?

– Звичайно, моє перше знайомство з командою відбулось через YouTube, де я переглядав матчі команди в УПЛ. Але коли побачив хлопців особисто, переконався, що це гарна команда й у цих футболістів є талант та данні, щоб продовжувати прогресувати та ставати краще. У «Миная» точно є майбутнє.

– Які висновки зробили для себе за результатом двостороннього матчу?

– Двосторонка допомогла сформувати повну картину. Раніше, зрозуміло, її не було. Тепер мені буде набагато легше готувати команду до гри 15-го туру проти «Кривбасу» в суботу.

– Чи відчувається у футболістів психологічний занепад через результати?

– Я намагаюсь через тренування та спілкування робити так, щоб напруги не було. Виходячи з того, що я бачу, вважаю, що мені вже вдалось цього досягти. У гравців немає цього тягаря. Хлопці дійсно мали позбутись ось цього тиску від невдалої серії.

– Під час нашого першого спілкування Ви зазначили, що адреналін зашкалює. Зараз з наближенням дебюту в УПЛ як тренера, його рівень продовжує підвищуватись?

– Навпаки, я заспокоївся. З початком першого тренування. Хоча очікую, що в день матчу адреналін знову підвищиться. Все ж таки це особлива для мене особисто гра з двох причин. По-перше, дебютний матч як головного тренера «Миная». По-друге, всі знають, хто саме тренує «Кривбас». Для мене це по-справжньому принциповий матч. Я дуже радий, що знову побачусь з Юрієм Миколайовичем та всім його тренерським штабом. Ми підтримуємо зв’язок, тож я буду щасливий цій зустрічі. Але ж сподіваюсь, що після завершення матчу радіти буду я.

Офіційний сайт ФК «Минай»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах