ko.net.ua

«Зірка» (Онок) – володар Суперкубка Берегівщини

Минулого вікенду на стадіоні села Сільце відбулася гра за Суперкубок Берегівського району з футболу 2023.

Зустрічалися чемпіон району ФК «Зірка» (Онок) та володар кубка району ФК «Правий Берег-Спарта» (Берегово). Ця гра очікувалася з нетерпінням, адже передбачити її результат було важко. Щоправда, коли команди вийшли на футбольне поле, стало зрозуміло, що фаворитом є «Зірка». Команда з Берегова приїхала на гру в складі 11 чоловік. До того ж, на воротах стояв польовий гравець.

Початок гри був рівним. Ініціативою володіли берегівці, які контролювали м’яч. «Зірка» обрала тактику гри на контратаці, що і принесло позитивний результат. Уже на 6-й хв., при першому ударі по воротах Михайло Брич відкрив рахунок. А на 15-й хв. Юрій Яцкулинець рахунок подвоїв. Здавалося, гра зроблена, але берегівці не здавались, продовжували комбінувати, проте усі їх намагання взяти ворота суперника, завершувались на підступах до штрафного майданчика. Перша половина гри завершилася з рахунком 2:0 на користь ФК «Зірка» (Онок).

Після перерви малюнок гри не змінився. І при першій контратаці Юрій Яцкулинець забив третій гол. Усе, на що спромоглися берегівці, це на 77-й хв. реалізувати пенальті. Автором гола став Іван Сливка. За три хвилини до фінального свистка Михайло Алексик ставить крапку у грі, забивши четвертий гол. Таким чином, володарем Суперкубка Берегівського району 2023 року став ФК «Зірка» (Онок), повідомляє Берегівська районна асоціація футболу.