40684
12:28 28.112023

Ужгородські гандболістки вибороли важливу перемогу

Спорт 1244

Минулого вікенду «Карпати» зіграли перенесений матч 7-го туру другого дивізіону чемпіонату Угорщини з гандболу серед жіночих команд сезону 2023/24. У суперниках була команда «Vitka SE», яка разом з ужгородками перебуває у верхній частині турнірної таблиці.

Перша половина першого тайму вийшла доволі рівною, а ось друга проходила за переваги «карпатівок». Закарпатські гандболістки здійснили кілька важливих результативних атак, добре відзахищалися й створили собі комфортну перевагу в п’ять м’ячів (15:20). У другій 30-хвилинці угорки докладали великих зусиль, аби відігратися, та все, на що вони спромоглися, – це скоротити відставання до трьох м’ячів. Закарпатський ГК контролював хід зустрічі й довів гру до переможного для себе результату – 31:34.

Точні кидки у складі «Карпат» завдавали Владислава Слободян (9), Анна Гававка (9), Валерія Нестеренко (7), Анастасія Полєтаєва (3), Ольга Макаренко (3), Каріна Товтин (1), Катерина Міхєєва (1) і Тетяна Волубцева (1). Не змогли взяти участь у цій грі одні з лідерок команди – Каріна Колодюк та Аліса Петрів, які отримали виклики до національної збірної України.

Зараз в української команди 16 очок (8 перемог/1 поразка) і вона є лідером групи. Статистика м’ячів – 342:219.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах