40765
12:18 7.122023

Четверо гравців покинули ФК «Минай»

Спорт 1743

Мова йде про Олександра Бандуру, Дмитра Нємчанінова, Сергія Панасенка та Ігоря Солдата.

Олександр Бандура став гравцем закарпатської команди 2 лютого 2022 року. У складі «Минаю» він провів 42 матчі та у 12 з них не пропускав. Впевнена гра в «рамці» 37-річного голкіпера допомогла закарпатцям увійти в четвірку команд першої частини минулорічного розіграшу за кількістю пропущених м’ячів та у підсумку посісти 8-е місце у турнірній таблиці, а це найбільше досягнення клубу в УПЛ. У поточному чемпіонаті Бандура провів 14 ігор, тричі не пропускав та парирував два пенальті у матчах проти «Дніпра-1» та «Полісся».

Оборонець Дмитро Нємчанінов приєднався до «Миная» влітку 2022 року. За цей період він провів 43 матчі та віддав одну результативну передачу. У складі закарпатської команди Дмитро відзначив ювілей – 150 матчів в рамках УПЛ. У минулому сезоні надійна гра в захисті та «диригентські» таланти гравця на полі допомогли «Минаю» фінішувати восьмими у турнірній таблиці.

31-річний Сергій Панасенко став гравцем закарпатської команди влітку 2023 року. За цей період півзахисник провів 8 матчів в рамках УПЛ та один – Кубку України.

32-річний захисник Ігор Солдат став гравцем «Миная» влітку 2023 року. За цей період він відіграв у складі закарпатської команди 13 матчів в УПЛ та один – Кубку України.

Дії контрактів з перерахованими футболістами було припинено за згодою сторін, повідомляє ФК «Минай».

Нагадаємо, що перше коло УПЛ закарпатська команда завершила на останньому, 16-му, місці турнірної таблиці (6 очок). Стартові матчі другої частини чемпіонату за участю минайців (проти київського «Динамо» та черкаського «ЛНЗ») були перенесені на наступний рік.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах