40777
15:06 8.122023

Ще троє футболістів покинули «Минай»

Спорт 1368

Днями ми повідомляли, що розташування закарпатського ФК покинули Олександр Бандура, Дмитро Нємчанінов, Сергій Панасенко та Ігор Солдат. Тепер стало відомо, що до цього списку приєдналися Олег Вишневський, Володимир Одарюк і Андрій Ралюченко.

Олег Вишневський виступав за «Минай» з липня 2021 року. За цей період форвард зіграв 54 матчі, забив 8 голів та віддав 3 результативні передачі. Саме Олег – лідер за кількістю проведених матчів в УПЛ у футболці «Минаю» – 52 (7 голів/3 асиста).

Півзахисник Володимир Одарюк приєднався до «Миная» у липні 2023 року та у першій частині сезону-2023/24 взяв участь у 15 матчах. Результативними діями 29-річний футболіст не відзначився.

28-річний хавбек Андрій Ралюченко один з літніх новачків команди, який перейшов з харківського «Металіста». У поточному сезоні Андрій взяв участь у 12 матчах та сумарно провів на полі 621 хвилину.

Дії контрактів з перерахованими футболістами було припинено за згодою сторін, повідомляє ФК «Минай».

Нагадаємо, що перше коло УПЛ закарпатська команда завершила на останньому, 16-му, місці турнірної таблиці (6 очок). Стартові матчі другої частини чемпіонату за участю минайців (проти київського «Динамо» та черкаського «ЛНЗ») були перенесені на наступний рік.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах