41005
15:02 9.012024

Ужгородці стали переможцями Фестивалю міні-баскетболу

Спорт 4850

Нещодавно в Івано-Франківську відбувся 4-денний Фестиваль міні-баскетболу, учасниками якого стали близько 150 юнаків і дівчат 2013 та 2014 р.н. За нагороди боролися 10 команд з Івано-Франківська, Ужгорода, Вінниці та Харкова.

У загальний залік враховувалися не тільки командні показники, а й результати естафет з баскетбольним м’ячем (комбінованої та естафети на спритність і комбінацію) та конкурс капітанів команд. «Ужгород-КЗ-ДЮСШ» добре підготувався до цієї спортивної події і продемонстрував хороші показники, які принесли чудовий результат.

Наші юнаки провели чотири поєдинки, у яких вибороли три перемоги. Закарпатці виявилися сильнішими за всі три колективи з Івано-Франківська: «Академію БА Говерла 1» (41:9), «Академію БА Говерла 2» (24:11) та «Академію БА Говерла 3» (48:18). А ось у протистоянні з «МСДЮШОР 15» (Вінниця) ужгородські баскетболісти зазнали поразки (20:30). Набравши 10 очок із 12-ти можливих, «Ужгород-КЗ-ДЮСШ» зайняв друге місце у командних змаганнях.

«Ужгород-КЗ-ДЮСШ» також був на провідних ролях у естафетах, а представник нашої команди – Артем Зубковський – виграв конкурс капітанів. Таким чином закарпатський колектив випередив своїх конкурентів у загальному заліку й здобув перемогу. Другою стала «Академію БА Говерла 2» (Івано-Франківськ), а третьою – «МСДЮШОР 15» (Вінниця).

У змаганнях серед дівчат наша область представлена не була. Там топ-3 виглядав наступним чином: 1. БК «ХАІ – збірна Харківської обл.», 2. «ДЮСШ-2-Івано-Франківськ 1», 3. «ДЮСШ-2-Івано-Франківськ 4»,

Переможці та призери Фестивалю з міні-баскетболу були нагороджені кубками, медалями та дипломами. Пам’ятні подарунки отримали гравці команд-призерів естафети, переможець конкурсу капітанів та 12 кращих гравців команд.

Олег МИКИТА

Фото ФБУ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах