ko.net.ua

Закарпатські волейболісти в ТОП-4

Днями у м. Хирів відбулась частина матчів 4-го туру Першої ліги України з волейболу серед чоловічих команд сезону 2023/24. ВК «УжНУ – збірна Закарпатської області» провів дві гри, у яких продемонстрував два різні результати.

19 січня колектив Михайла Скукіса зустрічався з ВК «Донеччина-КДЮСШ №1». Матч вийшов по-справжньому напруженим і непередбачуваним. У трьох із п’яти сетів точилася безкомпромісна боротьба до останнього розіграшу м’яча. У першій партії закарпатці поступилися 28:30, у другій – перемогли 27:25. Третя частина зустрічі також завершилася на користь суперника (23:25). Та наші волейболісти зуміли переломити хід гри на свою користь й здобули вольову звитягу (3:2), будучи кращими у четвертому та п’ятому сетах 25:18 і 15:8 відповідно.

Наступного дня закарпатська команда протистояла ВК «Метеор-Інваспорт». На жаль, поборотися за залікові бали нашим спортсменам не вдалося. Суперник виявився значно сильнішим і здобув переконливу перемогу з рахунком 0:3 (20:25, 19:25, 18:25).

Наразі «УжНУ – збірна Закарпатської області» має у своєму доробку 12 очок і посідає четверте місце. Наступні матчі наш ВК проведе через місяць.

Олег МИКИТА