ko.net.ua

Юні мукачівські футболісти грали з однолітками з Угорщини

Днями три команди Мукачівскьої футбольної академії провели спаринги в угорській Кішварді з місцевими колективами.

19 січня МФА U-15 провела свій перший спаринг у 2024 році з угорською «Кішвардою». Матч видався доволі результативним і завершився перемогою закарпатської команди з рахунком 4:3. У складі мукачівців відзначилися Назар Смотрицький, Володимир Великий та Максим Василинець. Ще одне взяття воріт відбулось через автогол.

20 січня свої ігри проти однолітків «Кішварди» провели команди МФА U-12 та U-13.

Команда МФА U-12 зіграла 4 тайми по 20 хв. з кількістю гравців на полі 8+1 і поступилася з рахунком 2:6. У складі підопічних Віктора Трачука голами відзначилися Іван Ягнич та Марк Мишко.

А команда МФА U-13 провела 2 тайми по 20 хв. у форматі 8+1 на зменшеному полі та 2 тайми по 20 хв. у кількості 11 гравців на все поле. У перших двох таймах підопічні Сергія Ліснійчука та Костянтина Кравченка першими реалізували свою нагоду завдяки удару Романа Киричука і левову частку часу вели в рахунку. Однак наприкінці пропустили два швидкі голи й поступилися в рахунку – 1:2.

У наступних двох таймах (11 на 11) МФА програла з рахунком 2:3. У складі нашої команди відзначилися Іван Варга та Олександр Артьоменко, повідомляє офіційний сайт МФА.