41169
13:22 30.012024

«Минай» укомплектовується та спарингує

Спорт 1780

Минулого тижня команда з Ужгородщини повернула свого капітана, орендувала двох футболістів та зіграла черговий товариський поєдинок.

Фото ФК «Минай»

Серед великої когорти футболістів, які в грудні покинули закарпатський клуб, був капітан команди – голкіпер Олександр Бандура. Та минув певний час, і футболіст вирішив повернутися. Між ним та клубом була укладена нова угода, яка триватиме до завершення сезону 2024/25. Без сумніву, це позитивна новина для «Минаю», оскільки саме цей голкіпер був одним із творців сенсаційного потрапляння закарпатців до топ-8 УПЛ.

Також стало відомо, що колектив з Ужгородщини орендував на цей сезон двох гравців криворізького «Кривбасу». Ідеться про півзахисника Владислава Семотюка та нападника Дениса Устименка, які мають досвід виступів в «еліті» українського футболу. З огляду на великі втрати «Минаю» під час зимової паузи можна спрогнозувати, що це далеко не всі новачки команди. Після детального перегляду тренерський штаб запросить ще кількох футболістів.

Поміж насичених тренувань «Минай» також проводить спаринги. Один із них відбувся 27 січня на штучному полі ужгородського стадіону «Авангард». Суперником був «Рух-2», який складався здебільшого з гравців команди U-19, і тих футболістів, що представляють львівський клуб у Другій лізі України.

«Минай» у цьому матчі задіяв провідних виконавців колективу, новачків та футболістів, котрі перебувають на перегляді. Господарі домінували на полі й зуміли втілити свою перевагу в забиті м’ячі. Якщо до перерви закарпатці провели тільки дві результативні атаки, то після – чотири. Дублем у складі нашої команди відзначився Тимур Кораблін (34, 72). Ще по одному точному удару завдали Денис Устименко (21), Павло Тищук (49), Артур Ременяк (58) та Андрій Булеза (62).

Коуч «Минаю» Желько Любеновіч залишився задоволений грою своїх підопічних. Усе, що він від них вимагав, вони виконали.«Наразі ми ще знаходимось у пошуках оптимального складу, даємо всім гравцям шанс виявити себе. Усі, хто знаходиться в команді, мають грати на зборах», – зауважив наставник.

Наступний спаринг «Минай» проведе проти ФК «Хуст», який також представляє нашу область на професійній футбольній арені, а саме в Першій лізі України.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах