ko.net.ua

ФК «Хуст» запланував чимало спарингів

Закарпатська команда наразі готується до другої частини сезону 2023/24. У рамках зимових зборів хустяни проводять тренування, спарингують, а також працюють над підсиленням складу

З відпустки команда Володимира Циткіна вийшла 23 січня. Перший тренувальний матч хустяни зіграли з іршавською «Бужорою», в якому перемогли з рахунком 1:0. Далі був поєдинок із представником УПЛ – закарпатським «Минаєм», про результат якого ми повідомляли раніше.

Протягом наступних півтора місяця хустяни планують провести ще 7 спарингів. 10 лютого вони зіграють з «Прикарпаттям» (Івано-Франківськ), 17-го – з «Марамурешем» (Нижня Апша), а 25-го – з «Агробізнесом» (Волочиськ). У перший день весни суперником буде стрийська «Скала 1911», 6 березня «Хуст» знову зустрінеться з «Агробізнесом», а 9-го – зі «Звягелем». У заключній товариській грі, яка відбудеться 16 березня, закарпатцям протистоятиме чернівецька «Буковина».

Перший офіційний матч у 2024 році команда Володимира Циткіна проведе в другій половині березня. Суперником буде запорізький «Металург». Нагадаємо, що наша команда перебуває на останній сходинці турнірної таблиці Першої ліги України (в активі хустян всього 11 очок із 54 можливих). На весняну частину сезону в «Хуста» непросте завдання – зберегти прописку в другому за силою футбольному дивізіоні країни.

Олег МИКИТА