41303
09:39 14.022024

В Ужгороді провели шаховий майстер-клас для талановитих гравців 

Спорт 1547

Цікавай івент для юних закарпатських шахістів (призерів та переможців обласних вікових юнацьких чемпіонатів) відбувся 11 лютого в обласному центрі Закарпаття.

Автор та керівник цього шахового проекту Ольга Юшко – жіночий майстер ФІДЕ, багаторазова чемпіонка Закарпатської області, спонсор багатьох шахових турнірів, що пройшли в місті Ужгород. До зустрічі також долучилися провідні шахісти нашого міста – мм Юрій Довжик, Микола Доманський, Михайло Балога, Семен Найгебавер та відомий шаховий тренер з Мукачева кмс Василь Гуйван. Цікаву лекцію для всіх учасників прочитав майстер спорту України– Володимир Сакун(Миколаїв). 

Після інтерактивної лекційної частини юні шахісти мали змогу обмінятися своїми думками, враженнями та поспілкуватися з більш досвідченими шахістами. На завершення цього чудового шахового свята провели турнір з блискавичних шахів для учасників зустрічі. 

Перемогу в турнірі здобув кмс Микола Доманський (10), другим став – мсУ Володимир Сакун (9,5), третім – кмс Семен Найгебавер (7). Серед дітей до 16 років кращий результат показав Михайло Кормош(7). 

Семен НАЙГЕБАВЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах