41549
15:06 7.032024

У Мукачеві стартують загальнонаціональні змагання «Пліч-о-пліч»

Спорт 678

Сьогодні у Мукачеві відбувся захоплюючий початок загальнонаціональних змагань “Пліч-о-пліч”. Головним заходом стала відкрита змагальна боротьба у волейболі, в якій взяли участь 5 команд Мукачівської громади.

Команди Загальноосвітніх шкіл №13, №11, №4, №7, а також Залужанський ліцей продемонстрували вражаючий рівень підготовки та ентузіазму під час гри. Усі учасники змагань були готові виступати на високому рівні, атакуючи та захищаючи кожний м’яч із завзятістю справжніх атлетів.

Святковий настрій події підкреслили високоповажні гості, серед яких були Юлія Тайпс-заступник міського голови, Ярослав Козик-заступник начальника управління культури, молоді та спорту, Наталія Шаврова-радник міського голови, та Людмила Ковач-директор ЗОШ 13.

Юлія Тайпс відзначила гостей за їхню наполегливість та дотримання спортивних цінностей, підкресливши, що кожен учасник вже є переможцем за своїм внеском у ці змагання.

Ярослав Козик зазначив важливість спортивного духу та підготовки, підкресливши значення спорту як засобу об’єднання та здорового способу життя. Він також висловив подяку воїнам ЗСУ за можливість проведення таких заходів у нашому місті, які сприяють підтримці духу спортивної перемоги.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах