ko.net.ua

У суботу «Минай» зіграє перенесений матч з «ЛНЗ»

На 23 березня запланована гра 17-го туру УПЛ між черкаським «ЛНЗ» та закарпатським «Минаєм». Стартовий свисток на «Черкаси-Арені» пролунає о 15:30.

Протистояння черкащан і минайців мало відбутися ще в грудні минулого року. Однак в «ЛНЗ» були проблеми з місцем проведення домашнього матчу й за обопільною згодою гра була перенесена на весну. Ось зараз, коли в українській Прем’єр-лізі перерва на матчі збірних, ФК вирішили зустрітися, аби визначити сильнішого.

Команда Олега Дулуба перебуває в середині турнірної таблиці, маючи в своєму активі 25 очок. Щодо колективу Желько Любеновіча, то він іде останнім, набравши тільки 10 залікових балів. У першому колі чемпіонату закарпатці поступилися черкащанам з рахунком 0:3. Зараз «Минай» сподівається взяти реванш і покращити свої справи в боротьбі за «виживання».

Досягти позитивного результату нашим футболістам буде непросто, оскільки в Черкасах зібрався добротний колектив, який спроможний скласти серйозну боротьбу навіть лідерам чемпіонату. До того ж, для деяких виконавців «ЛНЗ» матч проти «Минаю» буде принциповим. У складі черкаського ФК виступає одразу п’ять колишніх гравців закарпатської команди, це – Герман Пеньков, Максим Лопирьонок, Петро Стасюк, Віталій Бойко і Владислав Наумець.