41878
13:45 5.042024

Закарпатські ватерполісти йдуть шостими

Спорт 1575

Нещодавно у Кам’янському відбулися матчі 3-го туру української Суперліги з водного поло серед чоловічих команд сезону 2023/24.

«Збірна Закарпатської області – УжНУ» – ШВСМ «ВК Маріуполь». Фото ФВПУ

«Збірна Закарпатської області – УжНУ» провела чотири гри, в яких зуміла вибороти дві перемоги. Результати могли бути й кращим, оскільки в одному з протистоянь ми претендували на звитягу, однак поступилися в один м’яч.

У стартовому поєдинку туру наша команда розгромила збірну Києва. Закарпатці демонстрували якісну гру й контролювали хід матчу. Здобувши звитяги в кожному з періодів, представники Срібної землі святкували перемогу з рахунком 16:1. Потім був конкурентний матч із збірною Харківської області. Обидва колективи показали велике бажання перемогти й віддавали всі сили. За підсумками напруженої і безкомпромісної боротьби закарпатці тріумфували – 11:10 (3:4, 2:0, 3:3, 3:3).

У грі з НТУ-ХПІ Харків наші ватерполісти не змогли показати свої найкращі якості й зазнали поразки. Харків’яни потужно зіграли у другій половині зустрічі, здобувши для себе необхідний результат. Підсумковий рахунок того матчу – 11:16 (4:6, 3:1, 3:5, 1:4). Підопічні Володимира Гавриленка прагнули на позитивній ноті завершити цей тур і наостанок перемогти ШВСМ «ВК Маріуполь». У басейні було доволі рівне суперництво і доля переможця визначалася на завершальних хвилинах протистояння. На жаль, фортуна того дня була на боці маріупольців. Закарпатська команда зазнала прикрої поразки з рахунком 10:11 (2:3, 1:2, 3:2, 4:4).

Завдяки двом здобутим перемогам наш колектив піднявся на шосте місце турнірної таблиці (в активі закарпатських ватерполістів 10 очок). Беззаперечним лідером є львівське «Динамо», котре йде без втрат (30 пунктів). 2–3 місця ділять НТУ-ХПІ Харків та ШВСМ «ВК Маріуполь», які набрали по 21 очко.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах