41900
12:04 8.042024

Юні закарпатські гандболістки боролися за чемпіонство

Спорт 1823

5–7 квітня у Львові тривали вирішальні поєдинки чемпіонату України з гандболу серед дівчат 2007–2008 р.н.

СДЮСШОР «Карпати» (Ужгород) була на провідних ролях і претендувала на найвищі місця. У фінальному з’їзному турі на закарпаток очікували три ігри, за підсумками яких і повинно було визначитись їхнє підсумкове місце у турнірній таблиці.

Стартували наші дівчата матчем зі збірною Сумської області. Ужгородський колектив показав хорошу гру й здобув необхідний результат. Матч завершився перемогою СДЮСШОР «Карпати» з результатом 38:32. Наступного дня, 6 квітня, нам протистояв КОСФК (Київська обл.). Закарпатки значно переважали своїх суперниць і доволі впевнено вибороли переможний результат. Фінальна сирена зафіксувала рахунок 41:21.

І ось 7 квітня в очному протистоянні СДЮСШОР «Карпати» та ЛФКС (Львів) визначалися володарки золотих медалей. Перевагу мали львів’янки, які випереджали ужгородок на три очки. Нашим суперницям достатньо було не програти більше ніж у п’ять м’ячів, аби зберегти лідерство (при рівній кількості балів визначальними були результати очних протистоянь).

Досягти необхідного результату закарпатським гандболісткам було непросто, проте вони віддавали всі сили задля перемоги. У підсумку напруженої боротьби СДЮСШОР «Карпати» здобула перемогу 30:29 і зрівнялася за очками з ЛФКС (Львів). На жаль, за результатами очних протистоянь «золото» дісталося нашим суперницям. А ужгородська команда, продемонструвавши якісний гандбол, стала у підсумку срібним призером змагань. «Бронза» чемпіонату України у цій віковій категорії дісталася гравчиням КОСФК (Київська обл.).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах