41961
12:45 11.042024

Гравчиня ужгородських «Карпат» Валерія Нестеренко: «Нікому поступатися не збираємось»

Спорт 752

19-річна півсередня «Карпат» почувається напрочуд зарядженою після повернення зі збірної України. 

Валерія Нестеренко в коментарі пресслужбі ФГУ розповіла про цілі «Карпат»; кожного з суперників ужгородської команди у 6-му турі Суперліги, який відбудеться 11–14 квітня на Закарпатті; а також про період в збірній України. 

Валерія Нестеренко, гравчиня «Карпат» (Ужгород):  

«Ми – в бойовому стані і дуже налаштовані на цей тур. Будемо забирати свої очки, нікому поступатися не збираємось. Так, у нас травмована Каріна Колодюк. Нас це морально підбило. Але ми не маємо здаватися, маємо виходити і грати. Це не кінець сезону. Навпаки – ми тільки починаємо і не збираємося скидати оберти. Маємо дотискати всіх».

Про матч проти «Реалу» (Миколаїв) 

«Зараз налаштовуємося на них, дивимося відео. Вони біжать, основна загроза у них – від півсередньої Анастасії Гінкул. Тому, в принципі, напевно, зробимо більший акцент на неї, будемо більшу увагу приділяти саме їй».

Про поєдинок проти «Спартака» (Київ)

«Так, на «Спартак» у нас дуже великі моральні налаштування. Будемо давати їм бій. Будемо бігти і маємо їх перебігати. І, в принципі, в цьому має бути наша перемога».

Про гру з «КОСФК» (Київська область)

«У «КОСФК» немає певного лідера. У них дорослий склад, вони досвідчені гравці, досвідчений воротар.Тому тут – більше позиційно, не поспішати, розкривати їхній захист. І головне – обігрувати воротаря».

Про матч проти «ДонДУВС ДЮСШ 4» (Кривий Ріг)

«Граємо з ними в останній день. Там вже більше на втомі. Головне не зробити багато помилок. Просто вийти з холодною головою і дотримати вже останній матч: зіграти з ними дисципліновано, повернутися в захист, відіграти повністю всі моменти в нападі, і все буде добре».

І з яким настроєм, з якими враженнями ти повернулася зі збірної? Якими був для тебе тиждень в національній команді?

«Це величезні емоції! Вперше за 10 років потрапити на Євро… Розуміти, що ти зробила свій внесок для цього… Це дуже приємно. Це дуже мотивує. Тому я дуже заряджена на цей тур. У мене дуже багато енергії».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах