ko.net.ua

В Мукачеві проходить міжнародний баскетбольний турнір серед ветеранів. ФОТО

З 12 по 14 січня в Мукачеві у СОК ДЮСШ проходить Х Міжнародний Різдвяний баскетбольний турнір з баскетболу серед ветеранів.

В турнірі беруть участь команди з міст: Кошіце, Пряшева (Словаччина), Києва, Одеси, Житомира, Луцька, Миколаєва, Дрогобича, Кривого Рогу, Ужгорода та Мукачева.

Офіційне відкриття турніру відбулося сьогодні, 13 січня, о 15:00.

Змагання проходять за правилами FIBA. Час гри: 4 тайми по 10 хвилин, перерва між першим і другим, третім і четвертим таймами – 2 хвилини, велика перерва – 5 хвилин. Час для розминки 10 хвилин. Кількісний склад команди – 12 людей.

В групі чоловіків до 45 років та в групі чоловіків 45+ формуються дві підгрупи по 3 команди, які грають між собою в підгрупах. Команди, що зайняли перші місця в підгрупах розігрують 1-2 місце. Команди, що зайняли другі місця в підгрупах розігрують 3-4 місце.

В групі жінок 40+ формують три підгрупи по три команди, які також грають між собою в підгрупах. Дві команди, які зайняли перші місця в підгрупах з найкращими турнірними результатами і у відношенні забитих/пропущених очків розігрують 1-2 місце.

12 січня зіграли такі команди як: Житомир – Київ , Одеса (Ж) – Кривий Ріг(Ж), Мукачево – Кривий Ріг, БК Мукачево – Луцьк.

Сьогодні відкриття турніру розпочали грою такі команди як Пряшів – Одеса. Змагання триватимуть від 10.00 до вечора, тож всі охочі мають змогу долучитися до перегляду баскетбольних поєдинків міжнародного турніру.

Іванна Бондарук