42226
14:33 2.052024

Дві закарпатські команди йдуть нога в ногу в аматорському чемпіонаті України

Спорт 956

«Вільхівці» та «Марамуреш» (Нижня Апша) мають однакову кількість очок і займають сусідні місця в турнірній таблиці групи №1 аматорського чемпіонату України з футболу сезону 2023/24.

У 18-му турі всеукраїнських змагань «Вільхівці» приймали «Галичину-Фенікс» (Львів-Підмонастир). Наша команда володіла ініціативою і здобула переконливу перемогу з рахунком 5:2. Забитими м’ячами у складі закарпатського ФК відзначилися Головін (8), Куцин (12), Кучеренко (23), Глагола (39) і Тимошенко (87). А ось «Марамуреш» досягти позитивного результату не зумів. У виїзному матчі з VIVAD (Романів, Житомирська обл.) колектив з Нижньої Апші зазнав мінімальної поразки з результатом 0:1.

У 16-ти поєдинках «Вільхівці» та «Марамуреш» набрали по 20 очок і розмістилися на 7–8 місцях турнірної таблиці. Топ-3 наразі має такий вигляд: 1. «Куликів-Білка» (Львівська обл.) – 46 очок, 2. «Подоляни» (Тернопіль) – 30, 3. «Агрон» (Тернопільська обл.) – 29.

У суботу, 4 травня, «Вільхівці» на виїзді гратимуть з «Пробоєм», що представляє Івано-Франківську обл. А «Марамуреш» наступного вівторка, 7 травня, прийматиме «Сокіл» з Київщини. Обидва суперники наших команд перебувають в нижній частині турнірної таблиці, тож закарпатцям у цих іграх необхідно брати максимум очок. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах