ko.net.ua

На ужгородському льоду точилася напружена боротьба. ФОТО

У неділю, 15 січня, в обласному центрі пройшов черговий поєдинок чемпіонату Закарпаття з хокею, у якому «Ужгородські вовки» зустрілися із «Шахтарськими барсами».

Команди грали обережно, приділяючи увагу в першу чергу захисту. Та все ж не забували хокеїсти і про напад. Більшість кидків по воротах були здалеку, які часто успіхом не увінчувалися. Точилася рівна боротьба і перший період завершився нічиєю 0:0.

Після перерви команди дещо додали, і гострі моменти стали виникати частіше. Попри всі намагання як одних так й інших переграти воротарів справа була не з легких. Тому після другої третини зустрічі рахунок так і залишався невідкритим.

Здавалось в основний час переможця виявлено не буде, та вже на перших хвилинах заключного періоду «Ужгородські вовки» зуміли пройти захист суперника і переграти воротаря – 1:0. «Шахтарські Барси» відразу ж кинулися відіграватися, але «вовки» вдало діяли позаду. Пройшло кілька миттєвостей і «Ужгородські вовки» зуміли подвоїти перевагу – 2:0. Авторами результативних кидків стали брати Машкаринець: Вадим та Антон.

Та все ж інтрига була поновлена. «Барси» зусиллями Олександра Дмитрієва награли на забиту шайбу і скоротили відставання до мінімуму. Кінцівка гри виявилася по-справжньому гарячою. Гострі моменти виникали один за одним і чи не кожна друга атака могла увінчуватися успіхом, та не вистачало влучного останнього кидка. Уболівальники обох команд підтримували своїх улюбленців і гнали їх уперед, що хокеїсти й робили.

У підсумку «Ужгородським вовкам» вдалося зберегти набуту перевагу і здобути важливу перемогу над «Шахтарськими барсами» з рахунком – 2:1.

Поєдинок між «Спартаком» та «Синевіром» не відбувся через несприятливі погодні умови.

Олег МИКИТА