42391
11:39 15.052024

Закарпатські команди продемонстрували різні результати в аматорському чемпіонаті України

Спорт 672

Минулого вікенду відбулися матчі 20-го туру четвертого за рангом футбольного дивізіону України. Якщо «Вільхівці» здобули перемогу, то «Марамуреш» зазнав поразки. 

«Вільхівці» свою крайню гру грали проти команди з топ-3 («Агрону» з Тернопільщини). На своєму полі колектив з Тячівщини продемонстрував хорошу гру й здобув переможний результат – 2:0. Забитими м’ячами у складі закарпатців відзначилися Тарасов і Гаврилюк. Перший забив у компенсований час до першого тайму, а другий – на доданих хвилинах до другої половини матчу.

«Марамуреш» того дня, 12 травня, перебував на Львівщині, де зустрівся з лідером чемпіонату – ФК «Куликів-Білка». Наша команда провела одну результативну атаку (голом відзначився Брусенцев), на що суперник відповів сімома м’ячами. Як підсумок – розгромна поразка колективу з Нижньої Апші з рахунком 1:7.

У групі №1 «Марамуреш» іде на сьомій позиції, а «Вільхівці» – на восьмій. Обидва колективи мають у своєму доробку по 23 пункти. До трійки кращих входять: 1. «Куликів-Білки» (Львівська обл.) – 52 очки, 2. «Подоляни» (Тернопіль) – 33, 3. «Агрон» (Тернопільська обл.) – 29.

У рамках наступного, 21-го, туру відбудеться закарпатське дербі: «Марамуреш» прийматиме «Вільхівці». Гра запланована на неділю, 19 травня. Нагадаємо, що в першому колі змагань «Марамуреш» здобув мінімальну перемогу з результатом 0:1.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах