42425
13:01 17.052024

Попереду в «Миная» домашнє протистояння з «Колосом»

Спорт 994

Найближчого вікенду, 18–19 травня, триватимуть ігри 29-го туру української Прем’єр-ліги з футболу сезону 2023/24.

Закарпатська команда продовжує боротьбу за збереження прописки в УПЛ і наступний матч у цьому плані є надзвичайно важливим. На рідному полі підопічним Желько Любеновіча необхідно перемагати. Тільки максимальний результат дозволить минайцям з оптимізмом дивитися в останній тур. 

«Колос» завітає в Минай у статусі 12-ї команди чемпіонату. Від зони перехідних матчів ковалівців відділяють три очки. Підопічним Олександра Поздєєва також необхідно брати залікові бали, тож на вболівальників очікуватиме цікава боротьба. Майбутні суперники зустрічалися між собою сім разів: двічі перемагали ковалівці, одного разу минайці та чотири рази була зафіксована нічия. Статистика забитих-пропущених м’ячів – 8:6 на користь «Колоса».

Вольова звитяга над «Ворсклою» у минулому турі повинна додати впевненості закарпатцям і в найближчій грі наші футболісти повинні викластися на максимум, щоб подарувати своїм уболівальникам позитивні емоції. Фіаско в недільній грі та успіх конкурентів у боротьбі за «виживання» можуть відправити «Минай» у Першу лігу достроково.

Зазначимо, що імена чемпіонів та призерів УПЛ стали відомими ще минулого тижня. Титул здобув донецький «Шахтар», «срібло» в київського «Динамо», а «бронзу» виборов криворізький «Кривбас». Ще триває змагання за 4–5 місця, які дають можливість виступити в єврокубках; а також група команд бореться за збереження прописки в УПЛ.

Пропонуємо вашій увазі розклад матчів 29-го туру:

18 травня (субота)

15:30. «Динамо» (Київ) – «Кривбас» (Кривий Ріг),

19 травня (неділя)

13:00. «ЛНЗ» (Черкаси) – «Зоря» (Луганськ),

15:30. «Рух» (Львів) – «Чорноморець» (Одеса),

15:30. «Ворслка» (Полтава) – «Оболонь» (Київ),

15:30. «Верес» (Рівне) – «Олександрія»,

15:30. «Минай» – «Колос» (Ковалівка),

15:30. «Металіст 1925» (Харків) – «Полісся» (Житомир),

15:30. «Дніпро-1» – «Шахтар» (Донецьк).

Турнірна таблиця

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах