42457
15:04 20.052024

Закарпатці вибороли медалі на всеукраїнських змаганнях

Спорт 4048

Днями у Тернополі відбувся чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА 2024.

Ужгородець Павло Ренжин (тренер – Роман Митровці) змагався у ваговій категорії 62+ кг (вікова група 12–13 років). Він показав високий рівень підготовки та бойового духу, провівши чотири поєдинки проти сильних суперників з різних куточків України.

У першому поєдинку Павло змагався проти талановитого бійця з Хмельниччини. Другий двобій приніс запеклу боротьбу з представником Вінницької області. Третє протистояння було важким випробуванням, адже суперник представляв Київщину. У фінальному двобою Павло зійшовся з бійцем із Дніпра. Незважаючи на складну конкуренцію, наш спортсмен показав неперевершену технічну майстерність, витривалість та волю до перемоги. Кожен поєдинок був напруженим та захоплюючим, а наш юний чемпіон продемонстрував справжню майстерність у змішаних єдиноборствах.

Успішними ці змагання виявилися також для тячівки Віталіни Гощук (тренер – Микола Марічак), яка стала бронзовою призеркою у ваговій категорії 44 кг (вікова група 12–13 років). У своєму дебютному виступі спортсменка показала прекрасний результат, провівши три поєдинки та продемонструвавши неперевершену техніку.

У першому поєдинку, де була запекла боротьба, Віталіна показала впевненість у своїх силах. У наступному двобою вона відзначилася високою майстерністю і рішучістю. А третій, вирішальний, бій приніс закарпатці заслужене третє місце.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах