42591
13:18 31.052024

«Хуст» боротиметься за збереження місця в Першій лізі України

Спорт 912

За підсумками регулярного чемпіонату України серед команд Першої ліги 2023/24 колектив Володимира Циткіна посів місце в зоні «перехідних матчів».

Нашій команді не вдалося напряму залишитися в другому за силою дивізіоні країни, тож доведеться виборювати місце під сонцем у додаткових іграх. Суперником закарпатців у «перехідних матчах» буде «Звягель», котрий фінішував третім у Другій лізі. Колектив із Житомирської області до завершальних турів вів боротьбу за чемпіонство, однак здобути «золото» не зумів.

Протистояння «Хуста» і «Звягеля» складатиметься з двох ігор, перша з яких відбудеться завтра, 1 червня (початок о 12:00), на полі закарпатців. Визначити явного фаворита зустрічі складно, оскільки обидва колективи довели, що спроможні досягати хороших результатів.

Зазначимо, що в іншій парі «перехідних матчів» між Першою та Другою лігою запорізький «Металург» протистоятиме ФК «ЮКСА» (Київська обл.). Напряму до Першої ліги зайшла «Кудрівка» (Чернігівська обл.), котра стала переможницею Другої ліги, а з Прем’єр-ліги перейшли «Минай» і «Металіст 1925» (Харків). Ще два учасника ПЛ («Епіцентр» з Хмельницької області та «Лівий берег» з Києва) грають ігри за підвищення у класі з колективами УПЛ (рівненським «Вересом» і столичною «Оболонню»).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах