42629
13:11 3.062024

Вища ліга Закарпаття з футболу: звитяга лідера, протистояння переслідувачів та битва аутсайдерів

Спорт 1806

У неділю, 2 червня, відбулися протистояння 7-го туру Вищої ліги Закарпаття з футболу 2024.

Кожен з трьох поєдинків виявився захопливим, оскільки команди мали турнірну мотивацію та велике бажання покращити свої результати. Що цікаво, вирішальні голи були забиті в заключних 30-хвилинках, а до того всі колективи зберігали шанси на очки.

«Севлюш» (Виноградів) – «Бужора» (Іршава) 

Господарі поля продовжують свою переможну серію. Цього разу «Севлюш» здобув звитягу над іршавцями. На 33-й хв. Адріан Пуканич вивів виноградівців уперед, на 75-й хв. Михайло Реплюк подвоїв перевагу своєї команди, а на 80-й хв. Юрій Чонка встановив на табло остаточний рахунок зустрічі – 3:0. «Севлюш» зберігає 6-очкову перевагу над найближчим переслідувачем і є головним претендентом на титул.

«Тячів» – «Медея» (Оноківська ТГ)

У цій грі зустрічалися команди, що ділили між собою 2–3-тє місця. Протистояння двох амбітних колективів вийшло з рівними шансами на перемогу. Тривалий час на табло зберігався паритет, і тільки в заключній фазі матчу був забитий єдиний і вирішальний гол. Точний удар Руслана Соскиди на 71-й хв. приніс «Медеї» важливу перемогу, яка вивела команду на «чисте» друге місце.

«Сокіл» (Холмківська ТГ) – «Вишково» 

Обидва ФК мали велике бажання взяти в цьому поєдинку три очки й покращити свою турнірну ситуацію. Вийшла доволі цікава зустрічі з гепі-ендом для одних та невдачею для других. Господарі поля добре діяли в першому таймі й забили два м’ячі. Авторами результативних ударів стали Едгард Русин (19) і Микола Джанда (36). На 72-й хв. зусиллями Даніеля Барни «Вишково» один м’яч відіграло, але через 6 хвилин знову пропустило (автором гола був Михайло Дудаш). У підсумку команда з Холмківської ТГ втримала перемогу (3:1) і піднялася на четверту сходинку.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах