ko.net.ua

Стартувала ужгородська футзальна ліга

15 січня відбувся перший тур. Загалом участь у змаганнях прийняли 24 команди, які були розподілені на три групи по вісім колективів у кожній.

У групі А «Минай-1» у першому своєму поєдинку здолав команду «АТО» з рахунком 16:0. У воротах суперника розписався чи не кожен гравець. Також була зафіксована ще одна впевнена перемога. «Проспект» підтримав почин минайців і забив у ворота «УжНет» дев’ять м’ячів, отримавши у власні три. Не зміг відібрати очки у «Вереста» «Teamwear». Уболівальники, котрі спостерігали за цим поєдинком, стали свідками одинадцяти взяттів воріт. Фінальний свисток зафіксував перемогу «Вереста» – 7:4. Та все ж в одному поєдинку інтрига тривала протягом всього матчу. «Ultimate» зумів тільки мінімально здолати «КС Ужгород» (3:2).

Найбільший розгром у групі В теж був за минайськими спортсменами. «Минай-2» «познущався» із «Sportika», забивши тим сімнадцять сухих м’ячів. «Zinedine» також без жодних проблем здобув позитивний результат. Із рахунком 13:2 був «битий» «USB». «Медея» відставати від лідерів не збиралась, і змогла показати хорошу гру. У поєдинку з «Епіцентром» була здобута перемога – 7:4. І поки що єдину нічию на турнірі розписали «Будівельник» та «Libyan Lions» (2:2). Гра виявилася цікавою та напруженою.

У групі С «УжНУ» не мав проблем із «Тисою-1». Повна територіальна перевага перетворилася на одинадцять забитих м’ячів при одному пропущеному. «Вопак» не відчув опору з боку «Коритнян» і зумів здобути вікторію – 11:4. «Худльово» цілком прогнозовано вибороло першу перемогу. «КІТ» виявився легким суперником, перевага над яким втілилася у кінцевий результат – 4:0. «Радванка» також не мала наміру втрачати очок і здобула звитягу над «Вікінгом» (4:1).

Ось таким результативним виявився перший тур. 127 забитих м’ячів у 12-ти поєдинках, а це по 10,5 голів за гру. Такі показники не можуть не подобатися уболівальникам.

Олег МИКИТА