42879
14:26 20.062024

Двоє провідних виконавців залишили «Минай»

Спорт 1079

Голкіпер Олександр Кемкін і півзахисник Вадим Вітенчук – більше не гравці «Минаю».

Олександр Кемкін приєднався до закарпатської команди влітку 2021 року, однак основним воротарем став тільки в другій частині сезону 2023/24. 21-річний футболіст навесні продемонстрував гру хорошого рівня й зацікавив чимало команд (як українських, так і закордонних). У підсумку Олександр обрав львівські «Карпати», котрі наступний сезон проведуть в УПЛ.

Вадим Вітенчук захищав кольори «Минаю» з липня 2022 року. Був важливим гравцем як при Володимирові Шарані, так і при Желько Любеновічу. Цей факт підтверджує те, що 27-річний півзахисник став рекордсменом закарпатської команди за кількістю проведених ігор в УПЛ. У 57 матчах Вадим відзначився п’ятьма голами.

Раніше співпрацю з «Минаєм» припинили захисник Дмитро Нємчанінов та півзахисники Василь Вашкеба і Сергій Петько.

У понеділок, 17 червня, минайці вийшли з відпустки і розпочали підготовку до сезону 2024/25, який наша команда проведе в Першій лізі України. На першому етапі команда Желько Любеновіча гратиме в групі А, де її суперниками будуть «Агробізнес» (Волочиськ), «Буковина» (Чернівці), «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський), «Металіст» (Харків), «Нива» (Тернопіль), «Поділля» (Хмельницький), «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) і «Хуст». Команди, які фінішують у топ-4, продовжать боротьбу за медалі та підвищення у класі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах