42962
11:05 28.062024

Нападник «Минаю» Єгор Гунічев: «Настрій в колективі чудовий»

Спорт 498

Форвард закарпатської команди, Єгор Гунічев, розповів про старт зборів та результат першого літнього спарингу з ФК «СХІ» (3:0), в якому він відзначився забитим м’ячем.

«Більше тижня тренуємось в Минаї на клубній базі. Встигли провести один контрольний матч – здобули перемогу. Зараз в команді, очікувано, багато новачків, тому у тренерського штабу вистачає роботи. Є дні з дворазовими тренуваннями, набираємо форму. Загалом настрій в колективі чудовий. Це вже якось «історично» склалось, що атмосфера в роздягальні зберігається теплою попри зміну гравців. Готуємось до сезону», – цитує Єгора Гунічева офіційний сайт ФК «Минай».

– Як прокоментуєш результат зустрічі з «СХІ»?

– Це був лише перший матч, у нашому складі грало багато потенційних новачків. Та й суперник, зрозуміло, нижче рівнем. Наскільки я розумію, там також спаринг був з ціллю переглянути своїх можливих новачків. Звісно, у нас більше досвіду, а суперник лише планує надсилати заявку на участь у другій лізі. Бажаю їм успіхів. Вважаю, що в таких іграх ми маємо перемагати і рахунок закономірний. Хоча, скажу банальну річ, у контрольних матчах рахунок має доволі другорядне значення.

– З урахуванням, що «СХІ» тренує наставник академії «Минаю» Яромир Лобода, можеш охарактеризувати команду? Які вона має перспективи у чемпіонаті другої ліги?

– Відверто кажучи, не особливо слідкую за виступами команд у другій лізі. Але по грі та підбору гравців, як на мене, якщо «СХІ» все ж заявиться на чемпіонат, то має усі шанси показати непоганий результат та футбол як на дебютанта.

– Зараз в «Минаї» багато новачків. Робити якісь прогнози ще занадто рано, але з урахуванням можливого оновлення складу, чи особисто ти бачиш перспективу?

– Збори тільки стартували. Впевнений, що в команду на перегляд приїде ще багато футболістів. Це нормальна практика і більшість клубів УПЛ, першої ліги проходять через це. Проте, вже зараз декілька футболістів, як на мене, проявили себе з гарного боку і мають усі шанси підписати контракти. У тренерського штабу є своя думка на це і Желько Любеновіч буде приймати рішення, хто йому потрібен і на кого він хоче розраховувати у наступному сезоні.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах