43091
14:12 10.072024

ФК «Минай» оголосив ім’я першого літнього новачка

Спорт 982

Закарпатський ФК уклав угоду з 25-річним центральним півзахисником Єгором Шалфєєвим. У нашій команді він буде виступати під 16-м номером.

Попереднім клубом Шалфєєва була чернівецька «Буковина». Загалом за кар’єру провів 53 гри у Першій та 40 у Другій лігах, а також 5 – Кубку України. За цей період забив 5 голів та віддав 3 результативних передачі.

У Прем’єр-лізі дебютував у сезоні 2017/18 у складі «Зорі». У матчі 4-го туру Єгор вийшов на заміну у зустрічі з «Динамо», повідомляє офіційний сайт ФК «Минай».

Нагадаємо, що раніше закарпатську команду покинули: голкіпер Олександр Кемкін; захисники Дмитро Нємчанінов і Сергій Корнійчук; півзахисники Сергій Петько, Василь Вашкета та Вадим Вітенчук.

Наразі минайці проводять активну підготовку до сезону 2024/25. Колектив Желько Любеновіча провів чотири спаринги, в яких здобув дві перемоги та зазнав двох поразок (статистика забитих-пропущених м’ячів 8:6). Наступним суперником у товариських іграх буде першолігова чернівецька «Буковина». Ця гра відбудеться 10 липня і стартуватиме о 18:00.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах