43121
15:54 15.072024

Закарпатці виступили на всеукраїнських змаганнях із пляжного волейболу

Спорт 691

1314 липня у Хмельницькому відбувся Благодійний турнір з пляжного волейболу «Крила перемоги» серед чоловічих і жіночих команд. 

На турнір до Хмельницького завітали гравці з різних міст України. У чоловічій категорії виступили 20 команд, а в жіночій – 12. Закарпаття було представлене як в одній, так і в іншій категоріях. 

У чоловічих змаганнях на провідних ролях був дует Михайло Скукіс/Ігор Поліщук (Ужгород/Вараш). На шляху до Фіналу чотирьох вони зіграли п’ять поєдинків, у яких зуміли вибороти чотири перемоги. У матчі 1/2 фіналу Скукіс/Поліщук поступилися Олегу Павлику та Олександру Сажку (Стрий/Бар) з рахунком 0:2, а в напруженому протистоянні за «бронзу» виявилися слабшими за дует Андрій Бабіч/Ілля Тюрін (Запоріжжя/Харків) (1:2) і посіли четверте місце. 

Ужгородці Денис Шемет і Лев Стегура поборотися за високі місця не зуміли. На старті турніру вони програли два матчі й припинили подальшу боротьбу.

Переможцями стали Євгеній Бойко/Денис Дегтяр (Нова Каховка), котрі в фіналі здолали пару Олег Павлик/Олександр Сажко (Стрий/Бар) – 2:0.

Щодо жіночої категорії, то там ужгородка Діаніта Терів виступала в парі з вінничанкою Анастасією Мороз. Продемонструвати свої найкращі якості дівчатам не вдалося. Невдалий старт, під час якого вони зазнали двох поразок, унеможливив їхню подальшу турнірну боротьбу й вони опинилися на останніх позиціях.

У грі за третє місце Христина Гриців і Анастасія Ворохба (Львів/Кременчуг) виявилися сильнішими за Анастасію Ковальчук та Маргариту Вапняр (Деражня) (2:1). А в фінальному протистоянні Євгенія Щемельова/Анастасія Липська (Київ/Львів) здолали стрийський дует Марта Мацкова/Юлія Хомин (2:0).

Переможці та призери змагань отримали кубки, грамоти, медалі та цінні подарунки.

Зазначимо, що зібрані кошти з цього, минулого і майбутніх турнірів «Крила перемоги» будуть направлені на армію дронів Спецпідрозділу «Крила» за підтримки ГУР МО. До слова, наступні змагання відбудуться 27–28 липня у м. Хуст.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах