43141
10:50 18.072024

«Минай» спарингував з «Вільхівцями»

Спорт 538

Обидві закарпатські команди наразі проводять тренувальні збори напередодні старту сезону 2024/25.

Фото ФК «Минай»

Товариська зустріч команд з Ужгородщини та Тячівщини відбулася 17 липня на «Минай-Арені». Господарі поля в цьому поєдинку володіли ігровою перевагою й здобули переконливу перемогу з рахунком 4:0. Підопічні Желько Любеновіча забили по два голи в кожному з таймів. Єгор Гунічев оформив дубль, відзначившисть на 5-й і 39-й хвилинах. Назарій Воробчак завдав точного удару на 50-й хв., а Павло Тищук успішно завершив результативну атаку на 85-й хв.

Нагадаємо, що «Минай» наступний сезон проведе в Першій лізі України. На першому етапі колектив Желько Любеновіча виступатиме у групі А, де йому складуть конкуренцію: «Агробізнес» (Волочиськ), «Буковина» (Чернівці), «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський), «Металіст» (Харків), «Нива» (Тернопіль), «Поділля» (Хмельницький), «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) та «Хуст».

«Вільхівці» ж дебютуватимуть у Другій лізі України. Їхніми суперниками у групі А будуть: «Куликів», «Нива» (Вінниця), «Полісся-2» (Житомир), «Пробій» (Городенка), «Скала 1911» (Стрий), «Ревера 1908» (Івано-Франківськ), «Реал Фарма» (Одеса), «Рух-2» (Львів) і «Нива-2» (Тернопіль).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах