43158
11:32 19.072024

ФК «Хуст» зіграв перший літній спаринг

Спорт 672

У рамках підготовки до Першої ліги України з футболу сезону 2024/25 закарпатський колектив провів товариську гру з криворізьким «Кривбасом» U-19.

У протистоянні із середняком юнацької УПЛ Володимир Циткін задіяв гравці, що перебувають в команді на контрактах, а також потенційних новачків. Хустяни успішно стартували, забивши вже на 5-й хв. зустрічі (голом відзначився Антон Емере). Втримати переможний результат «Хусту» не вдалося. На 17-й хв. Тимур Бутенко відновив рівновагу, а на екваторі першого тайму Матвій Боднар вивів «Кривбас» U-19 вперед (1:2). Закарпатська команда проявила свій непоступливий характер і наприкінці двобою зуміла відігратися. Дмитро Шух на 87-й хв. установив на табло остаточний рахунок зустрічі – 2:2.

Попереду в хустян насичені тренування та ряд спарингів. До старту нового сезону, який відбудеться на початку серпня, команда Володимира Циткіна планує підійти в оптимальних кондиціях.

Нагадаємо, що «Хуст» гратиме в групі А Першої ліги України, де його суперниками будуть: «Агробізнес» (Волочиськ), «Буковина» (Чернівці), «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський), «Металіст» (Харків), «Минай», «Нива» (Тернопіль), «Поділля» (Хмельницький) і «Прикарпаття» (Івано-Франківськ).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах