43192
15:13 23.072024

Юні мукачівські футболісти стали призерами міжнародного турніру

Спорт 1767

Команда МФА U-14 взяла участь у міжнародному футбольному турнірі Szamos CUP, який відбувся днями у румунському місті Сату-Маре.

У перший ігровий день мукачівська команда зіграла три матчі, в яких здобула максимальний результат.

Спочатку наші хлопці перемогли словацьких однолітків з КФС Комарно (4:0). Забитими м’ячами відзначилися Максим Чорновалюк, Олександр Артьоменко, Нікіта Тимченко та Кирил Смірнов. Потім закарпатці обіграли румунський Сепсі – 3:0. Голи провели: Олександр Артьоменко, Віктор Шуст, автогол. У третьому матчі МФА перемогла сильну сербську Тополу з рахунком 2:0. Обидва голи на рахунку Дениса Кожемяка.

Такі результати дозволили наступного дня грати в Золотій лізі. Стартувала наша команда з поразки (0:3) у матчі з сильною словенською командою Лендра. У другій грі мукачівці зуміли обіграти румунську Чіксереду (1:0). Переможний гол на рахунку Івана Зацепілова. А в заключному матчі турніру закарпатці зіграли внічию з сербською ТСК Тополя – 1:1. Гол у складі мукачівської команди провів Іван Зацепілов.

У підсумку закарпатська команда стала третьою на міжнародному футбольному турнірі Szamos CUP, повідомляє «Мункач футбольна академія».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах