43352
15:30 6.082024

Закарпатці стали призерами всеукраїнського турніру з пляжного волейболу

Спорт 739

Минулого вікенду у Вінниці відбувся Благодійний турнір з пляжного волейболу «Крила перемоги» серед чоловічих і жіночих команд.

На змагання завітали 24 чоловічих та 9 жіночих команд. Конкуренція була високою, а матчі за участю амбіційних колективів – видовищними. Відрадно, що в обох категоріях закарпатці були на провідних ролях і привезли додому нагороди.

У чоловічому турнірі виступили чотири закарпатські дуети. Найуспішнішими виявилися Михайло Скукіс та Олександр Курко (Свалява/Оріховиця), які стали срібними призерами змагань. До топ-5 також увійшли ужгородці Максим Мельничук і Богдан Скляров. Інші представники обласного центру Закарпаття – Василь Калінін/Богдан Герич та ІванДерич/Роман Дерич – зіграли дещо слабше і посіли 13-те та 17-те місця відповідно.

У жіночих змаганнях брала участь ужгородка Анастасія Шатан. Вона виступала в парі з харків’янкою Кірою Бутко. Цей дует демонстрував якісну гру та досягав позитивних результатів і в підсумку зумів зійти на третю сходинку п’єдесталу пошани. 

Також відзначимо, що у номінації «Volleymag fair play» перемогли ужгородці Богдан Скляров і Анастасія Шатан.

Нагадаємо, що нещодавно подібний турнір приймав Хуст.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах