43484
11:07 20.082024

Двоє гравців «Минаю» потрапили до символічної збірної 2-го туру Першої ліги України

Спорт 706

SportArenа назвала символічну збірну другого туру Першої ліги України з футболу сезону 2024/25.

Фото ФК «Минай»

До 11-ки найкращих увйшли оборонець і нападник закарпатської команди Тарас Дмитрук і Артур Ременяк відповідно. Ось що про них пишуть:

Правий захисник – Тарас Дмитрук (ФК «Минай»)

Топовий матч Дмитрук відкатав проти «Прикарпаття». В основному, працював на атаку, здорово підтримуючи Ременяка – завдяки цьому їхній правий фланг продукував максимальну небезпеку для редутів гостей. Саме після його навісу Матюшенко відкрив рахунок у матчі після півгодини марних спроб. Також Тарас брав участь на початкових стадіях інших найбільш гострих атак. У другому таймі реалізував пенальті, до асисту додавши ще й свій гол.

Нападник – Артур Ременяк (ФК «Минай»)

Що за матч видав Ременяк! Граючи правого нападника, він зміщувався в центр, комбінував, обмінювався зонами з товаришами. Міг відкривати рахунок, влучивши в стійку. Зате, вже за рахунку 1:0, коли Гунічев після його пасу влучив у суперника, сам Артур встиг на добивання. Із гри не виключався, щедро пасував на одноклубників. Коли вже Куліш припечатав оборонця, знову Ременяк забив після відскоку. Повністю переграючи суперників, виконуючи великі обсяги робіт і класно діючи в підіграші, цей гравець зробив вирішальний внесок у важливу для Любеновича перемогу над «Прикарпаттям».

Загалом символічна збірна туру має такий вигляд:

Нагадаємо, що в рамках 2-го туру минайці на своєму полі здобули переконливу перемогу над івано-франківським «Прикарпаттям» з рахунком 4:2.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах